2010. április 18., vasárnap

Tejszínes-hús (recepttel)




Ma össznépi disznóvágást tartottunk apukám jóvoltából.

Mivel én nem kedvelem a zsíros dolgokat, így rám a főzés szerepe jutott. A reggeli természetesen disznótoros, de az ebéd más: tejszínes-hús, természetesen disznóból. Gondoltam megosztom a képeit, hogy mások is megéhezzenek tőle! :)

Egyébként ha valakit érdekel, szívesen felteszem a receptjét is!
Isteni, gyors és könnyű!
Még én is meg tudom csinálni, aki nem túl jártas a gasztronómiában! :)
Később jön a kész kép is, az valahogy jobban néz ki!

És a Recept: 
Egy kevés csirke mellet, vagy disznó tarját (karajt) megklopfolunk. Beletesszük a tepsibe. Ráöntünk kb 2-4 dl főzőtejszínt és sajtot reszelünk rá. Addig kell sütni, amíg szép piros nem lesz a teteje és ennyi! Ennyire egyszerű! :)

Nincsenek megjegyzések: